Teamzeilen

Wij verzorgen unieke outdoorprogramma's op ons eigen klassieke zeilschip. Dat doen we sinds 2001. We hebben vele teams aan boord gehad en een schat aan ervaring opgedaan in het toepassen van deze unieke outdoor trainingsvorm.

Outdoorzeilen is heel geschikt wanneer u:

  • uw team wilt versterken
  • uw collega’s beter wilt leren kennen en beter samenwerken
  • een nieuwe koers uit wilt zetten voor uw organisatie
  • een unieke ervaring zoekt met uw mensen die heel samenbindend werkt

Voor wie?
Wij werkten voor managementteams, afdelingsteams, projectteams, cursusgroepen en ondernemingsraden.

Hoe werkt het? 
Uw team vaart het schip zelf , waarbij de teamleden wissellende functies vervullen (zoals: bootsman, matroos, kok, navigator, stuurman, etc.). Zeilervaring is niet vereist. De trainers zorgen ervoor dat u veilig kunt zeilen en begeleiden uw team om optimaal samen te werken in te zeilen. We werken met een vast team van ervaren managementtrainers en zeilers, zij zijn allemaal lid van ons outdoorzeilteam en ervaren en gekwalificeerd. 

Wat kost het?
U zult het misschien niet verwachten, maar zeilen met uw groep of team is niet duurder dan een gewone training. Houd u rekening met een prijs vanaf € 300,00 per persoon per dag (inclusief  
eten en drinken). De minimale groepsgrootte is 8 deelnemers, de maximale grootte is 24 deelnemers.

Uw ontwikkeling staat centraal! 
Of het nu gaat om de onderlinge relaties, communicatie, besluitvorming, leiderschap of daadkracht: door het schip zelf te (er)varen leert u inspirerende en onvergetelijke lessen!

Meer informatie?
 Bel ons nu met uw vragen of stuur ons een bericht.