Teamontwikkeling

Teamtraining.jpg

Hoeveel dynamiek zit er in uw team? Zijn jullie slagvaardig, enthousiast, delen jullie kennis en problemen? Is er een sfeer van creatie?
Of zorgen spanningen ervoor dat mensen niet meer vanuit het gezamenlijke belang denken en handelen? Gaat iedereen voor zichzelf, of is er concurrentiestrijd? Weten teamleden van elkaar waar ze mee bezig zijn en hoe ze elkaar kunnen helpen en versterken?

Onze ervaring is dat goed teamwork vraagt om aandacht en onderhoud. Van een goede teammanager en soms van een externe trainer of adviseur.Wij zitten graag met teams om de tafel om te zoeken naar echte meerwaarde. Verschillen zien als kans en weer samen gaan creëren.
Dat doen we in teamcoaching, procesbegeleiding in uw organisatie. Ook verzorgen wij actieve teambuilding op een klassiek zeilschip.

Referenties
Wij verzorgden teamcoaching en teambuilding voor teams uit gezondheidszorg, onderwijs, welzijn, bedrijfsleven en overheid. Wij geven u graag referenties.

Hoe staat uw team ervoor? 
Wilt u weten hoe uw team ervoor staat en of een teamtraject zin heeft? Wij ontwikkelden een online teamscan. Die sturen we u graag op naar al uw teamleden en bespreken de uitkomst met u. Vraag ons naar de mogelijkheden.