Maatwerk & Advies

signs.jpg

Dynamiek verzorgt maatwerktrajecten op het gebied van samenwerken, leiderschap, communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Op basis van uw wensen en situatie maken wij een programma om uw mensen te begeleiden naar een (nog) betere performance.

Wij adviseren daarbij hoe u als organisatie betrokken kunt zijn voor, tijdens en na een opleidingstraject. We gaan dan een stap verder dan "een leuke cursus en daarna gaat iedereen op de oude voet weer verder". Samen met u zorgen we voor een plan dat écht verandering genereert.

Onze rol daarin is om de gewenste ontwikkeling te versoepelen en te versnellen. Dat doen we door boeiende, praktijkgerichte en activerende trainingen en teamcoaching.

Of het nu gaat om gesprekstechnieken, samenwerking, leiderschap of andere trainingen waarin soft skills centraal staan: wij maken voor u graag een maatwerktraject.

Ook kunt u onze trainers inzetten als gespreksleiders bij intervisie, vergaderingen, beleidsdagen en congressen. Doordat wij gewend zijn met groepen te werken en niet schrikken van weerstanden of interpersoonlijke gevoeligheden, kunnen wij zorgen dat uw bijeenkomst goed uit de verf komt.

Wilt u een activerend programma in een andere omgeving? Wij zeilen regelmatig met groepen op onze zeilklipper voor teambuidling, bespreking en ontmoeting.