Trainers en coaches

 

 

P1360381.JPGArjan van Dijk - trainer/coach

Dynamiek is opgericht in 1999 door Arjan van Dijk.
Arjan werkt vanaf 1995 als trainer en coach. Hij startte zijn carrière als pedagogisch medewerker bij de Symfora-groep en later als trainer bij Amerhoogt opleidingscentrum en Nieuw Elan. In februari 1999 begon hij Dynamiek en dit werd snel een succes. Arjan studeerde theologie, opleidingskunde en haptonomie,
 Arjan is ruimdenkend en weet mensen te prikkelen om hun eigen talenten te ontwikkelen. Bekijk Arjan's profiel op Linked In.

 

 

Fatima.JPGFatima van Tergouw - Kdioui - trainer/coach

Fatima volgde de opleiding tot coach en trainer bij Dynamiek en heeft vanwege haar grote begeleidingstalent een plaats gekregen in ons vaste team.

Fatima weet mensen ruimte te geven, naar zichzelf te laten kijken en doelgericht te werken aan hun eigen ontwikkeling.
Daarbij coördineert Fatima de aanmeldingen voor de opleidingen en is zij voor klanten vaste aanspreekpersoon op ons kantoor.

 

372_bk_AnnemiekHormann.jpgAnnemiek Hormann - trainer/coach, supervisor

Het begeleiden van ontwikkelprocessen van mensen vormt de rode draad in Annemieks loopbaan. Eerst als maatschappelijk werkster en dramadocent. Later heeft zij als docent bij de hogeschool van Utrecht veel ervaring op gedaan als onderwijsontwikkelaar, trainer en studentenbegeleider.
In deze periode volgde zij een coaching- en supervisoropleiding en sinds 2003 werkt zij met plezier en succes als zelfstandig trainer, coach en supervisor.

 

Erik_Kooij.jpgErik Kooij - trainer/coach

In 1989 studeerde Erik af in de combinatie klinische- en arbeids- & organisatiepsychologie (Universiteit van Tilburg). Sinds 1991 heeft hij zijn eigen praktijk als trainer,  coach, managementadviseur en intervisiebegeleider.

 

373_bk_HannieLeijssen.jpgHannie Leijssen - coach/haptonoom

Hannie werkt als coach/haptonoom vanuit haar eigen praktijk in Someren, Noord Brabant. Hannie werkt al jaren als docent EHBO en BHV en voegde daar een studie haptonomie aan toe. Sindsdien begeleid zij mensen om hun performance en communicatie te verbeteren en goed in hun vel te zitten.

 

FrancesCordes.jpgFrances Peters- counsellor/coach

Frances werkt als counsellor en coach vanuit Woudenberg. Ze studeerde aan de Academie voor Counselling en Coaching en is gespecialiseerd in identiteitsvraagstukken en verwerking en herstel na deelname aan een dwingende groepscultuur zoals sektes en huiselijk geweld. Frances schrijft samen met Arjan van Dijk een boek over dwingende groepsculturen. Frances is openhartig, betrokken en zet mensen (weer) op hun eigen benen.